Spaanse fans

De supporters van Spanje zijn klaar voor de EK-groepswedstrijd tegen Kroatië. (21-06-2016)
21.06.2016
Van dichtbij

Met een simpele intikker maakt Álvaro Morata (l.) de 0-1 tijdens de EK-wedstrijd Kroatië - Spanje. (21-06-2016)
21.06.2016
Verdedigend werk Busquets

Sergio Busquets (m.) tikt met een sliding de bal voor de voeten van Milan Badelj (r.) weg tijdens Kroatië - Spanje. (21-06-2016)
21.06.2016
De gelijkmaker

Vlak voor rust komt Kroatië op gelijke hoogte met Spanje. Doelman David De Gea (r.) ziet de 1-1 in het doel verdwijnen. (21-06-2016)
21.06.2016
Een heerlijk doelpunt

Met de hak zorgt Nikola Kalinić (r.) ervoor dat David De Gea (l.) wordt gepasseerd. Het wordt vlak voor rust 1-1 bij Kroatië - Spanje. (21-06-2016)
21.06.2016
Morata jaagt

De Spaanse spits Álvaro Morata (l.) zet Kroatië-goalie Danijel Subašić flink onder druk tijdens de laatste groepswedstrijd. (21-06-2016)
21.06.2016

21.06.2016
Morata baalt

Álvaro Morata baalt van een gemiste kans tijdens Kroatië - Spanje. (21-06-2016)
21.06.2016
Kalinić met de gelijkmaker

Nikola Kalinić viert zijn doelpunt tegen Spanje. De Kroaat maakt vlak voor rust de gelijkmaker. (21-06-2016)