Fans zijn er klaar voor

Al vroeg voor de wedstrijd begint zijn de fans uit Kroatië klaar voor de krachtmeting tegen Tsjechië. (17-06-2016)
17.06.2016
Kopduel

Kopduel

Milan Badelj (l.) gaat tijdens de groepswedstrijd in het EK tussen Tsjechië en Kroatië het kopduel aan met David Lafata (r.). (177-06-2016)
17.06.2016
Grote kans

Grote kans

Ivan Perišić (m.) komt een teenlengte tekort om tijdens de EK-groepswedstrijd Tsjechië - Kroatië de 0-1 te maken. (17-06-2016)
17.06.2016
Doelpunt Perišić

Ivan Perišić (r.) knalt de bal droog in de lange hoek en zet Kroatië op het EK op 0-1 tegen Tsjechië. (17-06-2016)
17.06.2016
Viering van de 1-0

Kroatië komt in de eerste helft volledig verdiend op 1-0 tegen Tsjechië door een doelpunt van Ivan Perišić. (17-06-2016)

Prachtige stift

Ivan Rakitić (r.) stift de bal over Petr Čech (l.) heen en zet Kroatië op het EK op 2-0 tegen Tsjechië. (17-06-2016)
17.06.2016
Vuurwerk op het veld

Uit het niets gooien Kroatische fans tijdens de EK-wedstrijd tussen Tsjechië en Kroatië vuurwerk op het veld. Het duel wordt een paar minuten gestaakt. (17-06-2016)
17.06.2016
Comeback

Comeback

Tomáš Necid (m.) benut de strafschop en zet Tsjechië tijdens de groepswedstrijd op het EK in Frankrijk in de laatste minuut op gelijke hoogte met Kroatië. (17-06-2016)