Deze Turkse fans zijn vroeg aanwezig in het stadion voor de groepswedstrijd tegen Spanje. (17-06-2016)
17.06.2016
Afschermen

Afschermen

Arda Turan (r.) houdt zijn lichaam tussen de bal en tegenstander Juanfran (l.) tijdens de EK-groepswedstrijd tussen Spanje en Turkije. (17-06-2016)
17.06.2016
Goede tackle

Met een tackle op de bal tikt Hakan Çalhanoğlu (r.) de bal voor de voeten weg van Cesc Fàbregas (m.) tijdens Spanje - Turkije. (17-06-2016)
17.06.2016
Kopduel

Kopduel

Álvaro Morata (r.) wint tijdens de groepsweddstrijd Spanje - Turkije het kopduel van Mehmet Topal (l.). (17-06-2016)
17.06.2016
Blijdschap bij Morata

Álvaro Morata viert zijn tweede en Spanje's derde doelpunt tegen Turkije op uitbundige wijze. (17-06-2016)
17.06.2016
Vrije trap

Vrije trap

Het is een specialist op het gebied van vrije trappen, maar Hakan Çalhanoğlu (r.) slaagt er niet in om tijdens de groepswedstrijd Turkije - Spanje de vrije trap in het doel te schieten. (17-06-2016)
17.06.2016
Morata met de 1-0

Álvaro Morata (m.) komt hoog en zorgt er in de eerste helft van de wedstrijd voor dat Spanje op 1-0 komt tegen Turkije. (17-06-2016)
17.06.2016
Nolito met de 2-0

Nolito (m.) tekent vlak na de 1-0 van Álvaro Morata voor de 2-0 namens Spanje tegen Turkije. (17-06-2016)
17.06.2016

17.06.2016
Weer Morata

Weer Morata

Álvaro Morata scoorde in de eerste helft en herhaalt dat kunstje na rust. De Spaanse spits prikt de 3-0 binnen tegen Turkije. (17-06-2016)